top of page

Schilderwerk

AannemersbedrijfVD werkt met ervaren schilders. Vincent Hanegraaf heeft sinds 2011 een goed aangeschreven schildersbedrijf. Hij staat erom bekend dat hij en zijn collega’s kwalitatief hoogstaand schilderwerk afleveren.

Schilderwerk is een vak dat kennis en kunde vraagt. Door onze ervaring weten wij welke materialen wij moeten gebruiken voor de verschillende werkzaamheden en het zodoende creëren van een duurzaam resultaat. U kunt bij ons terecht voor binnen en buiten schilderwerk. 

IMG-20200127-WA0081.jpg

Binnenschilderwerk:  

      

Voorafgaand aan het schilderwerk zullen wij alles goed analyseren en zo nodig herstel werkzaamheden uitvoeren voor het optimaal herstellen van de ondergrond. Dit zou bijvoordeeld kunnen gaan om vochtschade, houtrot etc. Tevens zorgen wij dat de afwerkingen van de naden en kit-randen ook meegenomen worden, om daarna weer in een optimale conditie te verkeren.

Wanneer wij langskomen om naar het schilderwerk te kijken, of een offerte uit te brengen bekijken wij de conditie van het werk grondig. Hierover zullen wij ook advies geven. Dit heeft alles te maken met de duurzaamheid van het resultaat. Is de ondergrond niet optimaal dan zal het schilderwerk minder lang meegaan en dient het op kortere termijn aan onderhoud toe te zijn.

Wij werken met verschillende technieken en methodes. De kwalitatief beste/duurzaamste methode zullen wij gebruiken voor een optimaal resultaat.

Buitenschilder:

Wanneer u denkt dat het verf aan uw buitenwerk niet meer in goede staat verkeert, of u wilt de buitenkant van het huis mooier maken dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren onderhoud uit voor meerdere verenigingen van eigenaren (VVE), particulieren en bedrijven. Dit varieert van deurposten en dakranden, tot volledige restauraties van gebouwen. 

Wanneer u ziet dat de verf scheurt of afbladdert, dan is het waarrschijnlijk tijd voor onderhoud aan uw buitenschilderwerk. Wij werken met twee componenten plamuur, wat de reparatie een optimaal resultaat zal geven. Tevens beweegt dit met het houtwerk mee. Hierdoor blijft de aangebrachte verf in optimale conditie voor een duurzaam resultaat.

Kieren en naden wordt nagelopen en waarnodig dichtgemaakt. Hierdoor voorkomen wij zoveel mogelijk mogelijkheden waar vocht schade en tocht kan plaatsvinden.

IMG-20200127-WA0077.jpg

Heeft u een schilder nodig voor noodzakelijk onderhoud of wilt u de boel weer strak in de lak zetten, schroom niet en neem contact met ons op.

bottom of page