top of page

Verbouwen

Wilt u verbouwen dan bent u bij ons aan het juiste adres. AannemersbedrijfVD doet op allerlei gebieden verbouw werkzaamheden. Wij werken met meerdere vakkundige specialisten, die verschillende vakgebieden beheersen. Het voordeel is dat wij de werkzaamheden onder ons houden en zodoende heeft u te maken met één aanspreekpunt waar u voor alle afspraken terecht kunt.

In ons portfolio laten wij een aantal van onze werkzaamheden zien. Dit is niet alles wat wij doen, het betreft slechts, zodat u een indruk kunt krijgen. U kunt altijd contact opnemen voor vragen over een verbouw project. 

Onderstaand hebben wij een aantal van de werkzaamheden uitgelicht. Hier beschrijven wij hoe wij te werk gaan.Wij ervaring met zowel kleine als grote verbouwingen. 

IMG-20200127-WA0030.jpg

Houtwerk

Wij vervangen kozijnen, deuren en ramen.

wij maken nieuwe trappen, leuningen, inbouwkasten, dakkapellen en dakterrassen.

Dit is slechts een selectie van de houtwerkzaamheden welke wij uitvoeren. Staat uw onderwerp er niet tussen, neem dan gerust contact op.

Stucwerk is een vak apart. Het perfect maken van wanden, plafonds, ornamenten etc. is een ambacht. Wij leveren superstrak stucwerk af, waarna de schilder dit nog mooier zal afwerken.

Wij gaan vakkundig te werk. Een goed gestucte muur zal een genot zijn voor uw oog.  

Tegenwoordig is een veel voorkomende opdracht het doorbreken van de keuken naar de eetkamer, hierdoor wordt een open en grote leefruimte gecreëerd. Vaak gaat dit gepaard met het plaatsen van een staal constructie. Het plaatsen van een staalconstructie vindt ook plaats bij totaalrenovaties, aan/uitbouw en verbouw werkzaamheden. 

Een staal constructie verstevigt de bouwconstructie na verbouwing. De staalconstructies worden conform technische berekening geplaatst en brandwerend gemaakt, alvorens hoogwaardig afgewerkt.

Wilt u advies of informatie over het plaatsen van een staalconstructie staan wij voor u klaar.

IMG-20200127-WA0024.jpg
bottom of page