top of page

Wie zijn wij

AannemersbedrijfVD is specialist in renovatie, verbouwen en onderhoud. 

Oprichters van aannemersbedrijfVD zijn: Vincent Hanegraaf en Douwe Bostelaar. Wij zijn twee vrienden die elkaar al kennen sinds de middelbare school. Door de lange vriendschap weten wij precies wat we aan elkaar hebben, dit zorgt voor een goedlopende samenwerking, hetgeen invloed heeft op ons werk.

Met de vooropleidingen in het vastgoed en economie hebben wij niet alleen verstand van de praktijk, maar overzien wij het totale plaatje van de klant en kunnen wij ons hierin makkelijk verplaatsen. Mede hierdoor kan goed worden meegedacht en ingespeeld op de wensen van de klant. 

Wij streven naar een band van vertrouwen met onze klanten, dit doen wij door in goed overleg alles met de klant door de spreken. De wederzijdse verwachtingen zijn duidelijk en beide partijen weten dan wat er van elkaar verwacht wordt.

Wij streven naar een hoogwaardige kwaliteit, letten op de juiste budgetbeheersing en zo maken wij uw wensen waar. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en verenigingen van eigenaren. Wij hebben genoeg ervaring met allerlei soorten projecten van klein tot groot.Voor een impressie van ons werk kunt u ook de portfolio pagina bekijken. 

Wij werken met producten van hoge kwaliteit om zo te streven naar perfectie. Door regelmatig met u af te stemmen en zonodig bij te stellen, geven wij overzicht en structuur. Hierdoor zal een project tijdig en volgens de afspraak worden afgerond. 

Vincent en Douwe zijn de twee gezichten van het bedrijf, maar daarnaast werken wij met meer professionals welke net als wij streven naar een perfect resultaat. Wij opereren als bedrijf transparant en laagdrempelig. Alles is bespreekbaar en wij zullen ook graag met u mee denken naar de juiste oplossingen. 

Schermafbeelding 2020-02-13 om 12.05.52.

Vincent Hanegraaf:

Ik ben Vincent Hanegraaf, sinds 2011 werkzaam als schilder. Sindsdien heb ik bewezen dat ik een professional ben in mijn vak. Ik werk met hoogwaardige producten van dusdanige kwaliteit voor een duurzaam resultaat.

Geen centimeter gaat aan mij voorbij en zo let ik ook op ons personeel waarmee wij werken. Zoals ik het zelf graag zou willen zien,  zo lever ik mijn dagelijks werk af. 

Douwe Bostelaar:

Sinds 2017  ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. In het verleden heb ik  totaalrenovaties, verbouwingen en maatwerk geleverd.

Ik ben een perfectionist in hart en nieren, waterpas is mijn favoriete woord.

Naast het feit dat ik perfect werk aflever ben ik ook meedenkend en transparant. Dit vind ik zelf fijn samenwerken.

Schermafbeelding 2020-02-13 om 12.06.59.
bottom of page